Veure fotos
Consultar

CURSA SOLIDÀRIA 10K / 5K
CAMINADA SOLIDÀRIA 5K

CURSA SOLIDÀRIA 10K / 5K
CAMINADA SOLIDÀRIA 5K

TARRAGONA 27 / 11 /22

SOBRE LA TARRACO HEALTH RACE

La Tarraco Health Race és una cursa de caràcter anual i solidària. Enguany, els beneficis es destinen íntegrament a AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya).

La THR és la cursa de la salut de Tarragona. Un dia per a gaudir de l’esport i de la ciutat amb nombroses activitats paral·leles a la cursa i caminada solidàries. 

La primera edició de la THR tindrà lloc el dia 27 de novembre de 2022 i es recorreran els principals carrers de la ciutat. La sortida, 9:30 hores i l’arribada a meta es realitzaran des de l’emblemàtica Via de l’Imperi Romà de Tarragona.

RECOLLIDA DE DORSALS

La recollida de dorsals tindrà lloc al parc Saavedra, davant el Col·legi Oficial de Metges el dissabte 26, de 17 a 20 hores, i el diumenge 27, de 8 a 9.15 hores.

Et recomanem recollir el dorsal dissabte per evitar aglomeracions el dia de la cursa.

 

 

Per a participar a la THR és requisit imprescindible realitzar la inscripció. Pots participar realitzant la cursa de 5k // 10k o la caminada de 5k.

 

INSCRIU-TE

Pots col·laborar en aquesta cursa sense la necessitat de participar-hi! Pots fer-ho amb el “Dorsal 0”; aporta la quantitat econòmica que consideris i anirà destinada íntegrament a AFANOC.

FES LA TEVA DONACIÓ

EL RECORREGUT DE LA THR

La Tarraco Health Race és una cursa que recorre els principals carrers de Tarragona. Un itinerari preparat per a gaudir de l’esport i dels espais més emblemàtics de la ciutat.

Amb sortida i arribada a la Via de l’Imperi Romà, la THR està pensada per a tota mena de públic; des dels corredors més exigents a aquelles persones que volen gaudir d’un matí d’esport amb família.

Tens l’opció de fer la cursa de 5k // 10k, o bé la caminada de 5k. Consulta el circuit i ens veiem el pròxim 27 de novembre!

 

ACTIVITATS

La Tarraco Health Race és molt més que una cursa! La THR és sinònim de salut i pel 27 de novembre tenim preparades activitats esportives obertes a la ciutadania i que no et pots perdre!

 

ZUMBA

Acabes la cursa o la caminada i tens ganes de més? Doncs prepara’t, perquè tenim una autèntica classe de Zumba per a tu!

  • Preu: 5€ i gratuït pels participants a la cursa i caminada.

 

PILATES

Gaudeix d’una autèntica exhibició de Pilates gràcies a Pilates Tarraco

ORGANITZADORS

PATROCINADORS

amb el suport de

DIRECCIÓ DE LA CURSA

COL·LABORADOR CAMINADA SOLIDÀRIA