Veure fotos
Consultar

CURSA SOLIDÀRIA 10K / 5K
CAMINADA SOLIDÀRIA 5K

CURSA SOLIDÀRIA 10K / 5K
CAMINADA SOLIDÀRIA 5K

TARRAGONA 26 / 11 /2023

THR22_meta2

SOBRE LA TARRACO HEALTH RACE 2023

La Tarraco Health Race és una cursa de caràcter anual i solidària. Enguany, els beneficis es destinen íntegrament a projectes d’investigació de l’ELA i a la Fundació Miquel Valls 

La THR és la cursa de la salut de Tarragona. Un dia per a gaudir de l’esport i de la ciutat amb nombroses activitats paral·leles a la cursa i caminada solidàries. 

La segona edició de la THR tindrà lloc el dia 26 de novembre de 2023 i es recorreran els principals carrers de la ciutat.

 

 

Per a participar a la THR és requisit imprescindible realitzar la inscripció. Pots participar realitzant la cursa de 5k // 10k o la caminada de 5k.

 

TANCADES

Pots col·laborar en aquesta cursa sense la necessitat de participar-hi! Pots fer-ho amb el “Dorsal 0”; aporta la quantitat econòmica que consideris i anirà destinada íntegrament a AFANOC.

TANCAT

EL RECORREGUT DE LA THR23

La Tarraco Health Race és una cursa que recorre els principals carrers de Tarragona. Un itinerari preparat per a gaudir de l’esport i dels espais més emblemàtics de la ciutat.

Amb sortida i arribada a la Via de l’Imperi Romà, la THR està pensada per a tota mena de públic; des dels corredors més exigents a aquelles persones que volen gaudir d’un matí d’esport amb família.

Tens l’opció de fer la cursa de 5k // 10k, o bé la caminada de 5k. Consulta el circuit i ens veiem el pròxim 26 de novembre!

 

ACTIVITATS

La Tarraco Health Race és molt més que una cursa! La THR és sinònim de salut i pel 26 de novembre tenim preparades activitats esportives obertes a la ciutadania i que no et pots perdre!

 

ZUMBA

Acabes la cursa o la caminada i tens ganes de més? Doncs prepara’t, perquè tenim una autèntica classe de Zumba per a tu!

 

PILATES

Gaudeix d’una autèntica exhibició de Pilates gràcies a Pilates Tarraco

ORGANITZADORS

PATROCINADORS

FIATC
Med1_

amb el suport de

DIRECCIÓ DE LA CURSA

COL·LABORADOR CAMINADA SOLIDÀRIA