ZUMBA

  • Dia: diumenge 27 de novembre  
  • Horari: 11 hores, just després de la cursa. 
  • Lloc: Parc Saavedra 
  • Preu: 5€ i gratuït pels participants a la cursa i caminada.

Inscripcions: 

 
Les inscripcions es poden fer al web de la cursa. Les places són limitades i es tancaran quan s’hagi arribat a la seva totalitat o el dijous dia 24 de novembre a les 23:59 hores. El dia de la cursa no es podran realitzar inscripcions. 
 
La recollida de la samarreta s’ha de fer, preferiblement el dissabte 26 o si no s’ha pogut venir abans, es podrà fer mateix dia de la cursa. Et recomanem recollir-la els dies previs o venir aviat per d’evitar aglomeracions. La recollida tindrà lloc a l’espai Village situat als jardins del Parc Saavedra . El dia de la Master class s’haurà de portar posada. 
Inscripcions tancades

PILATES

Gaudeix d’una demostració de Pilates & Corrector de columna gràcies a Pilates Tarraco.

 

Descobreix l’Autèntic Mètode Pilates gràcies a una demostració dirigida per professors vinculats a l’estui Pilates Tarraco. Durant la pràctica, podràs conèixer la seqüència de moviments que es poden realtizar al mat acompanyats de l’aparell “Spine corrector” (un accessori de gran efectivitat per aconseguir l’alineació correcta de la columna).

 

Tots els assistents obtindran un val del 30% de descompte per a una classe individual o duet en aparells a l’estudi Pilates Tarraco.