La caminada ‘A bon pas fem salut’ compleix deu edicions reunint més de 250 participants

Destacada caminada a Bon Pas

La Fundació Antonius Musa col·labora en aquesta activitat amb una aportació econòmica

Tarragona ha completat la desena Caminada ‘A bon pas fem salut 2024’, amb la participació de més de 250 persones de totes les edats i amb sortida i arribada al Camp de Mart. S’ha dut a terme un circuit circular de cinc quilòmetres adaptat a persones de condició i edat molt diversa, amb  l’objectiu de fomentar els beneficis de la pràctica diària d’activitat física entre la població.

El COMT i la Fundació Antonius Musa porten col·laborant amb aquesta activitat des de 2018. En aquesta edició la Fundació va fer una aportació econòmica de més de 200 euros

El pas pel Parc de Sant Pere i Sant Pau ha estat una de les novetats principals del recorregut, dissenyat i dirigit per la Representació Territorial d’Esports de la Generalitat. Com és habitual, la caminada s’ha obert i tancat amb exercicis d’activació dinamitzats pel Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya.

La Subdirecció Regional de l’Agència de Salut Pública de Catalunya organitza des de 2013 una caminada gratuïta amb inscripció prèvia, junt amb el Consell Esportiu del Tarragonès, el Col·legi Oficial de Veterinaris, l’Ajuntament i la Universitat Rovira i Virgili. Compta amb el suport dels col·legis professionals d’Infermeres i Infermers, Metges i Farmacèutics. També hi col·laboren l’Associació Contra el Càncer, EMATSA i el Port de Tarragona. D’aquesta manera, es generen sinergies entre institucions que comparteixen el desig de promoure estils de vida saludables mitjançant l’activitat física.

La Caminada s’inclou dins el programa d’activitats de ‘Tarragona Saludable’ amb motiu de l’Abril, mes de la Salut, i els actes de celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física.